Workshop Stefan Wobben!

Op dinsdag 12 december komt Stefan Wobben naar Nijmegen om een workshop te geven. Het onderwerp van deze workshop is nog even geheim, maar blijf daarvoor zeker het facebookevenement in de gaten houden!!

Inschrijven kan via de inschrijflijst

Voor leden is de entree gratis, niet leden betalen 2,- (contant aan de deur)

LET OP: Inschrijven is verplicht.

Stefan Wobben is naast co-founder van srprs.me ook co-founder en eigenaar van Concept7. Daarnaast helpt hij bedrijven als Menzis, DUO, Bol.com, Philips en RWD met hun online strategie en het uitrollen van Human Centered Design.
Met zijn bedrijft Concept7 heeft hij ook een boek uitgebracht: ‘Zo kan het ook: websites ontwerp je voor mensen’.

Na de workshop kunnen we allemaal verder borrelen in Café van Rijn

Hopelijk tot dan!

Plaats een reactie