Startup 24!

Op 10 en 11 november was het zover: StartUp 24. Gedurende 24 uur gingen verschillende teams aan de slag met een idee. Dit idee werd omgezet in een businessplan. We hebben veel leuke ideeën gezien en er was tijdens het evenement genoeg te doen! Zo kon je ontspannen in een massagestoel of deelnemen aan een VR experience. Ook werden er verschillende workshops georganiseerd, zoals een workshop Business Model Canvas en een Pitch workshop. Daarnaast kwam prins Constantijn langs om te kijken naar alle ideeën. Het was goed om te zien dat een aantal groepjes ook met sociaal ondernemen bezig zijn! Na 24 uur werd de winnaar bekend gemaakt. We willen alle deelnemers, juryleden en coaches bedanken voor hun inzet en enthousiasme. We hebben met veel plezier geholpen met de organisatie van het evenement.

Plaats een reactie