Enactus Nijmegen zoekt nieuw bestuur 2018 / 2019!

Wij, het bestuur van Enactus Nijmegen, zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste parttime bestuursleden voor het volgend collegejaar 2018/2019! Een bestuursjaar bij Enactus Nijmegen betekent het vergroten van je netwerk, jezelf persoonlijk ontwikkelen, kennis maken met ondernemerschap en nog heel veel meer!
Solliciteren kan voor zes functies. De functies zullen hieronder kort worden toegelicht.
Solliciteren kan tot 30 april dus wacht niet te lang!

Solliciteren kan door je keuze voor de functie, je cv en een motivatie te sturen naar info@enactusnijmegen.nl

En hopelijk zien we elkaar dan bij onze inwerkdagen.

Voorzitter
Het voorzitterschap is een heel variërende en uitdagende functie. Als voorzitter van Enactus Nijmegen, ben je het aanspreekpunt van de stichting. Je bent van alles op de hoogte wat er in de stichting gebeurd, en houd je overal een beetje mee bezig. Je planned en zit de vergaderingen voor, en stelt hiervoor de agenda voor op. Je ondersteund ook de andere leden van het bestuur waar het nodig is. Belangrijk is dat er goed overzicht gehouden kan worden. Bij Enactus heb je nog heel veel vrijheid om je eigen richting op te gaan en te focussen op wat jij belangrijk vindt, en is heel leerzaam op gebied van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling!

Vice-Voorzitter
Als vice-voorzitter ben je verantwoordelijkheden voor de administratie en financiën van Enactus Nijmegen. Je zorgt bijvoorbeeld voor een begroting en de ledenadministratie. Daarnaast is de vice-voorzitter de rechterhand van de voorzitter en help je de andere bestuursleden waar nodig. Zo ga je bijvoorbeeld mee naar gesprekken met (potentiële) partners of help je de projecten bij het opstellen van contracten. Kortom, de functie vice-voorzitter is erg afwisselend!

Human Resource Manager
Als Human Resources Manager ben jij degene die ervoor zorgt dat iedereen zich op zijn plek voelt bij Enactus. Je bent verantwoordelijk voor de gehele sollicitatieprocedure; het werven en aannemen van nieuwe leden, en degene die ervoor zorgt dat iedereen doet wat er van hem/haar verwacht wordt. Daarnaast heb je regelmatig functioneringsgesprekken met zowel bestuursleden als projectleden. Tot slot zorg je er samen met andere bestuursleden voor dat er regelmatig evenementen zijn: zowel formeel als informeel.

Marketing Manager
De marketing manager houdt zich vooral bezig met de verschillende sociale media accounts en marketingstunts om de naamsbekendheid van Enactus Nijmegen te vergroten. Daarnaast vallen ook het ontwerpen en bestellen van het marketingmateriaal onder de taak van de marketingmanager. Denk hierbij bijvoorbeeld aan flyers, banners en posters. Ook beheer je de website en houd je deze bij. Wanneer de projecten hulp nodig hebben met reclame maken of met de marketing ben je hier ook verantwoordelijk voor. De functie is erg afwisselend en daarnaast erg leuk om je creativiteit in kwijt te kunnen!

Project en Eventmanager
De functie project- eventmanager is de functie die het meest betrokken is bij de projectgroepen. Je bent de schakel tussen het project en het bestuur. Het is belangrijk dat je goed zicht hebt op waar de projectgroepen en projectleden behoeften aan hebben om ze de projecten als bestuur goed te kunnen ondersteunen. Daarnaast organiseer je als project-event manager leuke events. Dit is erg afwisselend en daardoor ook erg leuk! De ene keer gaat het om iets formeels en de andere keer iets informeels. De events zijn zowel voor grote groepen studenten als voor alleen de Enactus vrijwilligers. De project- eventmanager is dus zeer betrokken bij zowel de projectgroep als de projectleden.

Acquisitie Manager
Als acquisitie manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties met de verschillende partners. Daarnaast wil je in de loop van het jaar het partner netwerk uitbreiden, dus moet je actief op zoek naar potentiële bedrijven die Enactus zouden willen ondersteunen. Je moet veel bellen en mailen, maar ook geduld hebben, want niet elk schot is raak! Daarnaast ondersteun je je medebestuursleden met hun taken, dus kan je bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd een spreker regelen voor een workshop of een vergadering van een project bijwonen.

Plaats een reactie