Heineken Startevent

Op vrijdag 28 september vond het Enactus Netherlands Heineken Startevent plaats! Tijdens deze dag werd het enactus-jaar door alle enactus teams ingeluid.

Na een hartelijk welkom door Hans de Ruiter, HR-directeur bij Heineken, stonden er verschillende workshops van Enactus partners op de planning. Onder anderen Ormit, Rabobank, Nationale Nederlanden en Heineken gaven inspirerende workshops over brainstormen, leiderschap en samenwerken. Ook gaf keynote Jolijn Creutzberg, oprichter van sociale onderneming Van Hulley, een inspirerende toespraak vanuit welk probleem zij is gestart.

Uiteraard kon de laatste officiële oefenpresentatie van het Enactus World Cup presentatieteam van de EUR niet ontbreken! Enactus Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) heeft in juni voor het eerst de Nationale Competitie van Enactus Netherlands gewonnen en zij zullen Nederland volgende week tijdens de World Cup in Silicon Valley vertegenwoordigen.

De dag werd afgesloten met een heerlijk diner en de nodige drankjes en dansjes in de Heineken Experience. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en een fantastische start van het nieuwe Enactus-jaar!

Plaats een reactie