Lustrumevent 15 jaar Enactus Netherlands

16 november vierde Enactus Netherlands haar 15-jarig bestaan in de Johan Cruijff Arena! 15 jaar ondernemend & verantwoord leiderschap èn 15 jaar aan maatschappelijke impact werden in een prachtig programma uitgelicht. 

Zo gaf Willemijn Verloop (directeur & oprichter Social Enterprise NL) een interessante Q&A en sprak Ynzo van Zanten (de choco evangelist van Tony’s Chocolonely) over het belang van het hand in hand gaan van impact en financieel succes. Concertpianist Iris Hond gaf het publiek een muzikaal intermezzo met haar prachtige pianospel en haar aangrijpende verhaal.

Daarnaast gaven studenten van Enactus WUR, Enactus UvA, Enactus Tilburg, Enactus Maastricht en Enactus Eindhoven one-minute pitches over hun projecten, en gaf de ondernemersmarkt de aanwezigen inzicht in deze impactvolle projecten.

Bekijk hier de aftermovie:

Plaats een reactie