GEZOCHT: BESTUUR 2019 – 2020

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Waarin je maatschappelijke impact maakt én jezelf ontwikkelt?

Solliciteer dan nu voor het parttime bestuur van Enactus Nijmegen!

Een bestuursjaar bij Enactus Nijmegen betekent:

  • Het uitbreiden van je netwerk én CV
  • Je eigen onderneming runnen
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Sociale én duurzame impact maken

Het bestuur van Enactus Nijmegen 2019-2020 zal bestaan uit de volgende functies:Voorzitter
Het voorzitterschap is een heel variërende en uitdagende functie. Als voorzitter van Enactus Nijmegen, ben je het aanspreekpunt van de stichting. Je bent van alles op de hoogte wat er in de stichting gebeurd, en zorgt dat iedereen doet wat gebeurd moet worden. Je zit de vergaderingen voor, en stelt hiervoor de agenda voor op. Daarnaast ondersteun je ook de andere leden van het bestuur waar nodig. Het overzicht houden, de leiding nemen én verantwoordelijkheid zijn eigenschappen die goed passen bij een voorzitter!

Vice-Voorzitter
Als vice-voorzitter ben je verantwoordelijk voor de administratie en financiën van Enactus Nijmegen. Je zorgt bijvoorbeeld voor een begroting, de ledenadministratie en je notuleert tijdens de bestuursvergaderingen. Daarnaast is de vice-voorzitter de rechterhand van de voorzitter en help je de andere bestuursleden waar nodig. Zo ga je bijvoorbeeld mee naar gesprekken met (potentiële) partners of help je de projecten bij het opstellen van contracten. Kortom, de functie vice-voorzitter is erg afwisselend!

Human Resource Manager
Als Human Resources Manager ben jij degene die ervoor zorgt dat iedereen zich op zijn plek voelt bij Enactus en de begeleiding krijgt die nodig is. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de gehele sollicitatieprocedure; het werven en aannemen van nieuwe leden, en degene die ervoor zorgt dat iedereen doet wat er van hem/haar verwacht wordt. Daarnaast heb je regelmatig functioneringsgesprekken met zowel bestuursleden als projectleden. Tot slot zorg je er samen met andere bestuursleden voor dat er regelmatig evenementen en workshops zijn: zowel formeel als informeel.

Marketing Manager
De marketing manager houdt zich vooral bezig met het vergroten van de naamsbekendheid van Enactus Nijmegen. Daarnaast vallen ook het ontwerpen en bestellen van het marketingmateriaal onder de taak van de marketingmanager. Denk hierbij bijvoorbeeld aan flyers, banners en posters. Ook beheer je de website en zorg je ervoor dat er elke maand een nieuwsbrief naar de leden en alumni van Enactus Nijmegen wordt gestuurd. Wanneer de projecten hulp nodig hebben met reclame maken of met de marketing ben je hier ook verantwoordelijk voor. De functie is afwisselend en je kunt er veel creativiteit in kwijt!

Meer weten over een bestuursjaar bij Enactus Nijmegen?
Stuur een mail naar info@enactusnijmegen.nl of stuur een appje naar 0629985457.

🗓 Deadline: 5 Mei

Plaats een reactie