Warning: Declaration of Twitter_Enactus_NL_Widget::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /home/wylick21/domains/enactusnijmegen.nl/public_html/wp-content/plugins/widget-twitterEnactusNL/widgets-twitterEnactusNL.php on line 44

Warning: Declaration of Quote_Enactus_Widget::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /home/wylick21/domains/enactusnijmegen.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-frontpage-widgets/wp-frontpage-widgets.php on line 37

Warning: Declaration of Enactus_About_Enactus_Widget::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /home/wylick21/domains/enactusnijmegen.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-frontpage-widgets/wp-frontpage-widgets.php on line 90
Over Enactus

Wie wij zijn

Enactus is een internationale non-profitorganisatie die studenten, het hoger onderwijs en leiders uit het bedrijfsleven bij elkaar brengt. Samen ondernemen we actie om de kwaliteit van leven en de levensstandaard van mensen die het nodig hebben te verbeteren. Studenten die actief zijn voor Enactus ontwikkelen maatschappelijke projecten over de hele wereld, waarbij ze professionele begeleiding krijgen van hogeronderwijsinstellingen en leiders uit het bedrijfsleven.

De uitvoering van de projecten zorgt niet alleen voor verandering van levens, het helpt studenten ook bij het ontwikkelen van talent en leiderschapsvaardigheden die nodig zijn voor hun toekomstige carrière. Tot eind 2012 opereerden we onder de naam SIFE; om het verhaal van de organisatie beter over te kunnen brengen is gekozen voor een naamsverandering.

Onze belofte

Samen beloven we actie te ondernemen. We zijn vastberaden om onze passies, ideeën en talenten toe te passen om zo veel mogelijk levens te beïnvloeden. Geen oplossingen bieden door hulp uit te delen, maar door met de betrokkenen samen te werken aan een duurzame oplossing. Met als resultaat dat alle betrokkenen in staat worden gesteld zich maximaal te ontplooien.

Onze waarden

Verbeeldingskracht
Iedere uitdaging creëert een kans; een kans om te herontdekken. Alles wat we doen bestaat uit kansen zien die anderen niet zien.
Durf
De bereidheid om te proberen, te falen en te leren tijdens een ontdekkingstocht is net zo belangrijk als de passie om te slagen. Het is belangrijk te willen leiden, vooral in gebieden waar de uitkomsten nog niet vaststaan.
Besluitvaardigheid
Betekenisvolle verandering is niet eenvoudig. Het is nodig grote obstakels te overwinnen. We hebben het uithoudingsvermogen om door te gaan tot we het resultaat bereiken dat we voor ogen hebben.
Partnerschap
Het vormen van teams is cruciaal voor het bereiken van sociale verandering.
Verantwoording
Binnen ieder initiatief of project dat we uitvoeren beoordelen we hoe effectief we een duurzame verandering in levens van mensen bewerkstelligen.
Nieuwsgierigheid
We zoeken altijd nieuwe kansen, zijn bereid te leren en zijn niet bang om vaststaande kaders in twijfel te trekken, omdat we weten dat effectief leiderschap dat van ons vraagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *